Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih.

O nas

Smo podjetje Cardel.si iz Dobove, ki se ukvarjamo z maloprodajo rezervnih delov za avtomobile. Naša glavna vizija je ponuditi vse na enem mestu za popravilo in vzdrževanje vašega avtomobila, pri čemer nas vodi 5 najpomembnejših načel:

- ugodna cena
- najboljša kakovost
- hitra storitev ter dostava
- zanesljivost
- inovativnost

Svojim strankam želimo zagotoviti kakovostno svetovanje ter cenovno dostopne produkte. Prav tako se zavedamo, da je hiter odziv na povpraševanje ključen, zato zagotavljamo dobavo želenih avto delov v 1-2 dneh.

Vizija: 

Avto je poleg televizije, radia, računalnika in telefona najpogostejši obvezen osnovni ali družinski predmet večine Evropejcev. Med socialnimi in poslovnimi interakcijami, ki so povezane z nakupom, vzdrževanjem in prodajo avtomobila, vsak dan obstaja množica komunikacij in interakcij. Čeprav gre za delo v avtomobilski industriji, na koncu ugotoviš, da v vseh odnosih na koncu ni pomembna avtomobilska pločevina, temveč so pomembni ljudje. Z njimi se začne in konča vsak posel, vsak navdih za delo, vsaka poslovna ideja. Najpomembnejši so tisti, ki vsak dan stojijo ob tebi in so ti pripravljeni pomagati tako v dobrih kot v slabih trenutkih. Zato se je za take ljudi treba potruditi tako v širjavah velikih poslov kot na delovnih mestih v pisarnah, trgovinah in skladiščih. Vizija podjetja Cardel.si je biti najboljši ponudnik kakovostnih nadomestnih avtomobilskih delov ter olj in maziv svetovnih proizvajalcev na globalnem trgu. S svojim znanjem in storitvami želimo v popolnosti zadovoljiti naše kupce in končnega potrošnika. Od svojih dobaviteljev zahtevamo nenehne izboljšave in najvišjo kakovost nadomestnih delov, s sodobno organizacijo poslovanja pa želimo doseči optimalne dobavne roke in ugodne cene.


Podatki podjetja:

PAKETKO d.o.o.
Naslov: Prečna pot 6, 8257 Dobova
Matična št.: 8172781000
Davčna št.: SI56157789
TRR: SI56 6100 0002 2445 274 (BIC banke: HDELSI22)
Tel: (07) 555 03 40
Email: info@cardel.si


Delovni čas telefonskih naročil in povpraševanja:

Ponedeljek - Petek = 8h-15h
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.