Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih.

Zunanja oprema

Zunanja oprema


Prikaži:
Razvrsti po:
Pokrivalo za avto L -5% 3-4 dni

Pokrivalo za avto L

Pokrivalo za avto L. Material: poliester. Do dolžine: 4,70 m. ..

38.06€ 36.16€ Brez DDV: 29.64€

Pokrivalo za avto M -5% 3-4 dni

Pokrivalo za avto M

Pokrivalo za avto M. Material: poliester. Do dolžine: 4,32 m. ..

36.00€ 34.20€ Brez DDV: 28.03€

Pokrivalo za avto S -5% 3-4 dni

Pokrivalo za avto S

Pokrivalo za avto S. Material: poliester. Do dolžine: 4,08 m. ..

37.27€ 35.40€ Brez DDV: 29.02€

Pokrivalo za avto XL -5% 3-4 dni

Pokrivalo za avto XL

Pokrivalo za avto XL. Material: poliester. Do dolžine: 4,70 m. ..

39.04€ 37.09€ Brez DDV: 30.40€

Set pokrovov za platišča Giga dark 15” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Giga dark 15”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Giga dark. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so iz..

37.22€ Brez DDV: 30.51€

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 14" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 14"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: LeMans Pro srebrno. Velikost: 14". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

37.54€ Brez DDV: 30.77€

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 15" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 15"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: LeMans Pro srebrno. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

43.09€ Brez DDV: 35.32€

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 16" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča LeMans Pro srebrno 16"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: LeMans Pro srebrno. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

48.73€ Brez DDV: 39.94€

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 14" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 14"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Nardo srebrno črna. Velikost: 14". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

37.54€ Brez DDV: 30.77€

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 15" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 15"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Nardo srebrno črna. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

43.09€ Brez DDV: 35.32€

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 16" Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Nardo srebrno črna 16"

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Nardo srebrno črna. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, ..

48.73€ Brez DDV: 39.94€

Set pokrovov za platišča Radical Pro 14” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Radical Pro 14”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Radical Pro. Velikost: 14". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so ..

33.82€ Brez DDV: 27.72€

Set pokrovov za platišča Radical Pro 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Radical Pro 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Radical Pro. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so ..

45.31€ Brez DDV: 37.14€

Set pokrovov za platišča RS-T 15” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča RS-T 15”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: RS-T. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izdelan..

31.94€ Brez DDV: 26.18€

Set pokrovov za platišča RS-T 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča RS-T 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: RS-T. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izdelan..

37.54€ Brez DDV: 30.77€

Set pokrovov za platišča RS-T črna 14” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča RS-T črna 14”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: RS-T črna. Velikost: 14". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so iz..

26.32€ Brez DDV: 21.57€

Set pokrovov za platišča RS-T črna 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča RS-T črna 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: RS-T črna. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so iz..

37.54€ Brez DDV: 30.77€

Set pokrovov za platišča Spyder Pro 15” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Spyder Pro 15”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Spyder Pro. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so i..

39.52€ Brez DDV: 32.39€

Set pokrovov za platišča Spyder Pro 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Spyder Pro 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Spyder Pro. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so i..

45.31€ Brez DDV: 37.14€

Set pokrovov za platišča Venture 15” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Venture 15”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Venture. Velikost: 15". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izde..

31.94€ Brez DDV: 26.18€

Set pokrovov za platišča Venture 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča Venture 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: Venture. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so izde..

37.54€ Brez DDV: 30.77€

Set pokrovov za platišča VR Carbon 16” Ni na zalogi

Set pokrovov za platišča VR Carbon 16”

Set okrasnih pokrovov za platišča. Model: VR Carbon. Velikost: 16". Stilsko dovršeni pokrovi platišč CarPoint so narejeni iz najboljših materialov in bodo izboljšali in popestrili zunanji izgled vašega vozila. Proizvajalec CarPoint zagotavlja, da so platišča zelo kakovostna, saj so iz..

41.27€ Brez DDV: 33.83€